Dinamovci, Dinamo vas treba ko nikad.

Dijelite, lajkajte, komentirajte ovu objavu ...

Ne kažu uzalud da iz povijesti možemo puno naučiti. Povijest nam govori da smo im uvijek bili trn u oku. U bivšoj državi krojili su nam prvenstva. Smetalo ih je kaj je Dinamo bio i ostao simbol svega što je Hrvatsko.

Onda su došle devedesete. Okrenuli su kapute i kad su sve stranke u svoj naziv stavile Hrvatska, oni su ga izostavili. SLUČAJNO? Nikad se nisu imale potrebu ogradit od ideologije iz koje su nastale. Ideologije u čije su ime ubijani, zatvarani, protjerivani naši svečenici, domoljubi i svi kojima to jednoumlje nije bilo po volji.

Danas, danas se povijest ponavlja.

Baš kad se čini da su Dinamo i njegovi navijači na pravom putu u nastojanju da dođe do izgradnje novog stadiona, partija opet ne spava. Ne volimo na ovakav način nastupati, ali potaknuti izjavama SDP zastupnika u gradskoj skupštini, pitamo se do kad? Do kad će se uporno sotonizirat Dinamo i mi Dinamovi navijači.

Jučer je u Skupštini grada SDP-ov zastupnik Renato Petek oštrim tonom pitao gradonačelnika Tomaševića…

„Radi se o stadionu. Rijetko kad je gradskom novcu u trag ušao FBI, kao 2010. kada je pokrenuta istraga o trošenju u FIFA-i.

Pojavljuje se netko tko izvlači novac pa dolazi do uhićenja Zdravka Mamića. Svi želimo novi stadion, no kako ostati neokaljan od toksičnosti koju je ostavio Zdravko Mamić„?

Bilo je to Petekovo pitanje Tomaševiću. Gradonačelnik mu je kratko odgovorio kako je bio na zadnjem sastanku koalicije kada se govorilo o toj temi. I rekao: „Dobit ćete pisani odgovor".

E sad. Dragi naši Dinamovci .

Do kad će nas zastupnik Petek i njegove kolege iz gradskog Sdp držati kao taoce svoje politike. Politike koja sve Dinamovo, sve PLAVO prezire. Po prvi puta spomenut ćemo ime Zdravka Mamića na ovim stranicama. Niti smo mu suci, niti branitelji.

Pitamo ekipu iz SDP

Kakve veze ima gospodin Mamić sa gradnjom stadiona. Niti će sudjelovat u gradnji, nit se taj stadio ne gradi zbog, ni za Mamića. Stadion je nešto što će nadživjeti Mamića, ovu i puno sljedećih uprava GNK Dinama, gradonačelnike, skupštinare, nas sve skupa. Blokirat takav projekt od 60 miljuna eura radi političkih uvjerenja je kriminalno. Podsjetimo Dinamo traži pravo gradnje, nakon kojeg bi sa strateškim partnerima izgradio stadion.

Da se ne lažemo. Dinamo sam taj novac nema. Mora osigurat vjerovatno inozemnog partnera. Kakve veze ima g. Mamić s njima. 

Da vam kažemo kakve. NIKAKVE. Mamić je IZGOVOR. IZGOVOR u nedostatku argumenata. IZGOVOR u njihovoj zloći i pokušaju da se zaustavi Dinamo i Dinamov put ka novom stadionu.

Sdpeovci. Ostavite se čorava posla. Stadion se radi u Zagrebu, glavnom gradu svih Hrvata, za najuspješniji hrvatski nogometni klub Dinamo. Ne za Mamića, upravu Dinama i naravno ne za vas, jer vi niste Dinamovci. Dinamo je vam strano tijelo. Nikad ni niste bili na Maksimiru, jer da jeste drugačije bi razmišljali.

I za kraj.

Kaj nas vi više kočite, mi smo složniji, jači i u srcu plaviji.

Možete kako hoćete, al ne možete dokle hoćete.