Vjerni Dinamovac i umirovljeni hrvatski vojnik sa stažem u vojsci od 25 godina @milanpodnar s nama je podijelio kako je počeo njegov navijački put te kako slobodno vrijeme koristi kako bi obojao svoju okolinu u Dinamove boje.

Među fotografijama možete pogledati što su sve njegove vrijedne ruke izradile.

? Milanova priča - njegovim riječima

Zovem se Milan Podnar, rođen sam u Gospiću 1975. godine.

Dinamo volim otkad znam za sebe. Još za vrijeme bivše države kao klinca pokojni me je brat Joso vodio na utakmice.

Brat Joso je nažalost poginuo 1995. godine, nakon što je kao dragovoljac prošao sav rat, poginuo je u prometnoj nesreći s 24 godine.

Brat je išao na utakmice po cijeloj bivšoj državi. Dinamo je za nas uvijek bio simbol hrvatstva!

Ja sam od 2011. godine i povjerenik za članstvo u Dinamu, vodim također stranicu na Instagramu gdje objavljujem sve o Dinamu i ljubavi prema njemu.

U dvorištu kuće gdje živim u Bilaju kraj Gospića sam nacrtao i grb Dinama na vrata garaže, nije baš "original", ali meni je predivan.

S kosilicom sam također napravio grb u travi i grafit uz prugu. Koristim svaku priliku da napravim nešto što bi prikazalo moju ljubav prema Dinamu!

?Od Milanovih radova posebno bi istaknuli travnjak s Dinamovim grbom te klupica za sjedenje napravljena od dva vojna sanduka!

Hvala Milanu na slikama i inspirativnoj priči! Ljubav koju je Milanu prenio brat Joso i koju on sad ima za Dinamo NEOPISIVA je!

Lajkajte i dijelite ovu objavu da ovu NEOPISIVA priču vidi što više ljudi!

Dinamoiznadsvih